top of page

Onderwijs

De BegripsAcademie biedt programma's voor MBO, HBO en Universiteit, allemaal gericht op het ontwikkelen van levenskunst en vaardigheden die je helpen als wereldburger.

 

Ze worden in curricula opgenomen of aangeboden als honoursprogramma's, nadat we docenten en coaches erin hebben opgeleid. We werken onder meer voor Avans Hogeschool, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Zuyd, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool van Amsterdam.

1374049 2.jpg

De BegripsAcademie in het Onderwijs

Onze programma's

Een belangrijk aspect van alle programma's die we in de afgelopen jaren ontwikkelden is de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap die studenten van begin tot einde toebedeeld krijgen en de bewezen effectiviteit ervan.

Alle challenges die studenten worden voorgelegd gaan over levensvragen die raken én vaardigheden die ze op allerlei vlakken echt relevant vinden. Door de ruimte die ze krijgen om die samen te onderzoeken en elkaar zo te inspireren en van elkaar te leren wordt leren spelen en spelen leven.

 

De programma's die beschikbaar zijn voor (internationale) studenten zijn de BegripsCode, de Circles of Understanding en de Walk to Understanding

bottom of page