top of page
Maylene.jpg

Begripscoaching

Wat je zocht, ben je zelf

Mayleen de Hoog

ICF certified Personal and Professional Development Coach (PCC)

- Mentor Coach, Team Trainer, Team Coach

T: +31 (0)6-50255027

 

Ik begon mijn carrière als trendwatcher en creative concept developer in Parijs en Londen. Inmiddels werk ik alweer twintig jaar als coach en trainer op het gebieden van persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Ik ben medeoprichter van de BegripsAcademie en ontwikkelde samen met Ewald Theunisse de BegripsCode, een handleiding in mensenkennis en levenskunst.

 

Ik coach en train leiders, high potentials en teams bij diverse organisaties, waaronder de Nationale Politie, Deloitte, Tergooi Ziekenhuizen en Hogescholen met als doel het verbeteren van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerking, diversiteit en leiderschap.

 

Mijn coachingfilosofie

Mijn cliënten zitten altijd aan het stuur, zij bepalen waar de reis naar toe gaat. Als coach ben ik je navigator en help ik je jouw doel(en) te bereiken. Dat kan zijn het ontdekken van nieuwe perspectieven. Maar ook het blootleggen van mogelijk negatieve patronen om die te kunnen veranderen in meer productieve en behulpzame strategieën. Ik luister zonder oordeel en stel me gelijkwaardig, aanmoedigend en soms ook uitdagend op. Maar altijd in een opbouwende, positieve sfeer waarin wederzijds vertrouwen voorop staat. Humor en plezier zijn voor mij vaste reisgenoten op elke reis. 

Ik coach in de regel online via Zoom of Teams.

 

Ik nodig je van harte uit om me te bellen voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten.  

Tarieven:

Intake sessie 1,5 uur - € 150,- ex btw

Coaching 55 min - € 125 euro ex btw

Coachtraject 10 sessies € 1.200,- ex btw

bottom of page