top of page
pexels-idriss-belhamadia-16740384.jpeg

Begripsuitjes!
die brengen de zaak in beweging

Inzichten, ontdekkingen en ideeën komen vaak pas op je pad als je ook letterlijk op pad bent. Datzelfde geldt voor de beste gesprekken. Aan de wandel dus! De BegripsAcademie deed er al ervaring mee op nog voordat de eerste wandelcoach zich wandelcoach ging noemen. We hebben het gecombineerd met onze kennis van teambuilding, verandervaardigheid en motiverende ervaringsoefeningen. Maak kennis met onze unieke, innovatieve en grensverleggend effectieve Begripsuitjes...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Begripsuitjes gaan over elkaar beter verstaan en begrijpen. Over empathisch vragen stellen en luisteren. Over je echt bewust worden van verschillen en het belang en de kracht ervan. Maar ook over gezond bewegen, frisse lucht inademen, genieten van prachtige natuur en intussen prikkelende challenges voorgelegd krijgen.  

Begripsuitjes zijn er van een dagdeel tot een vijfdaagse, in binnen- en buitenland. De samenstelling van elk programma bespreken we samen, van doelstelling tot uitvoering tot de ambitie van het resultaat. Waarbij de onvolprezen digitale follow-upprogramma's van de BegripsAcademie zorgen voor een langdurend bijblijfeffect. 
 

Elk Begripsuitje is een hartverwarmend avontuur. Zeer ervaren trainers en begeleiders zorgen voor de ideale mix van inspanning en ontspanning, waarin alle deelnemers zich veilig uit en thuis voelen.

te inspireren en te verbinden, waardoor een hecht en productief team ontstaat.
 

Begripsuitjes - Brengt de zaak in beweging!

Ben je toe aan een heel nieuwe vorm van teambuilding, die meteen én langdurig rendement opleveren? Klik dan op de knop hieronder. We komen graag (en vrijblijvend natuurlijk) kennismaken.    

Leven is spelen, spelen is leven - Begripsuitjes
Leren is oppikken wijs worden is loslaten - Begripsuitjes
Samen reik je zoveel hoger - Begripsacademie
Bekijk het eens van dezelfde kant - Begripsacademie
bottom of page