top of page
Image by Shubham Bochiwal - Academy of Understanding

De Begripscode

Eén- en meerdaagse sessies met 99 weken doorgroei-inspiratie. Iemand noemde de BegripsCode eens ‘een toverdoos van medemenselijkheid’. Dat vonden en vinden we een prachtig compliment. En ja: er gebeuren soms magische dingen als mensen aan de slag gaan met onze gereedschapskoffer – en ze zichzelf en anderen ineens veel beter begrijpen.
 
Negatieve overtuigingen maken plaats voor leergierige vragen. Alledaagse ergernissen ruimen het veld voor humor en ontspanning. De BegripsCode leert je ont-oordelen. En ont-schuldigen. Leert je anders kijken. Anders luisteren. Anders communiceren. Laat je verschillen begrijpen. En waarderen. Je zult versteld staan wat er in één of een paar dagen met jou en je team kan gebeuren….
Trainingen rond de BegripsCode zijn puur maatwerk. Ze worden voorafgegaan en opgevolgd door onze TeamCheck: een online formulier met 25 stellingen waaraan de deelnemers anoniem rapportcijfers geven. De stellingen gaan over Onderling Begrip en Waardering, over Eigenaarschap en Autonomie, over Diversiteit en Energiebenutting en over Zingeving en Betekenis. Met de uitkomsten worden de programmaonderdelen bepaald. Enige tijd na de training wordt de meting herhaald, zodat een helder beeld ontstaat van gemaakte vorderingen.
Een- of meerdaagse trainingen en -cursussen kunnen pas echt langdurig waarde behouden door herhaling en verdere verdieping. Vandaar dat al onze trainingen worden opgevolgd door doorgroeiprogramma’s. Wekelijkse (korte) e-mails met telkens een inzicht, een uitleg en een challenge. Looptijd: 50 tot 99 weken. Jarenlange ervaring leert, dat deze doorgroeiprogramma’s de investering in onze trainingen significant rendabeler maken.
Geef je mening eens een dagje vrij.JPG
Schud je brein eens op, schrap een gewoonte.JPG
Ergernis is een keuze, plezier hebben ook.JPG
Lachen doet zo veel.JPG
bottom of page