top of page

Bedrijven en instellingen

Sinds onze oprichting in 2009 hebben we vele, vele duizenden mensen inzichten en vaardigheden aan kunnen reiken die samenwerking verbeteren, vertrouwen en zelfvertrouwen stimuleren en daarmee de weg plaveien voor de diversiteit die de bedoeling van menszijn is. Hun aantal groeit met de dag. En daarmee komt onze missie stapje voor stapje dichterbij: meer onderling begrip laten ontstaan door begrijpen en begrepen worden. 

1374049 2.jpg

De BegripsAcademie voor bedrijven en Instellingen

Onze programma's
Laagdrempelig. Praktisch. Toepasbaar. Leuk. Inzichtrijk. Verdiepend. Verbindend. Effectief. Verklarend. Iets-wat-op-elke-school-onderwezen-moeten-worden. 

Woord voor woord recensies van duizenden mensen die de afgelopen jaren met ons gewerkt hebben aan het ontdekken van begripvoller, begrijpender leven. 

Mensenkennis en levenskunst 
de centrale vertrekpunten in onze programma's. Overal, elke dag blijkt maar weer hoezeer het nodig is. In onze persoonlijke relaties, die met collega's en met leerlingen, patiënten, klanten.
We nodigen uit tot reflectie. Tot ontdekken. Tot prettig schurend ongemak. En tot heel veel soms geruststellende, andere keren verrassende maar altijd verrijkende ontdekkingen. Omdat ze je eigen leven, in al z'n facetten, zomaar nieuwe ruimte en perspectieven geven. 
bottom of page